Link :: 15.10.2006 :: 22:07 wiec... mialam napisac o meczu Polski ale niemialam kiedy teraz pamietam tylko ze 2*Smolarek i w doliczonym raz Portugalia i ze bylo pieknie. poza tym byla tam jakas wycieczka rowerowa i tez pamietam ze bylo zajebiscie wczoraj byla jeszcze jedna i bylo mniej wesolo na poczatku bylo nudno potem ciezko potem Mikrut zrzucil zkads swoj rower (bez kometarza dla jego stanu potem) potem jeszcze dlugo nudno a na Koniec Wyjebalysmy sie z Adlerowa... Reszta dnia byla juz milsza dzieki najpierw G**** a puzniej mojej wesolej rodzince (imieniny cioci G.) i Wiselce 6:0 z Odra. A na koniec piosenka krzema (Si): "Lagi tyryryryryry
Lagi tyryryryryry
Lagi Lagi wkolo rozkwitly bzy"
Link :: 20.10.2006 :: 14:55 Aleksandra Środa Ruch drogowy
Pewnego slonecznego dnia Jasiu zupelnie nieswiadomy swojej mrocznej przyszlosci szedl sobie przez pasy na zielonym swietle. Wtem zza rogu wylonil sie Bronek mknac jak szalony w swoim nowym czerwonym superszybkim Renault'cie i zupelnie nie zwracajac uwagi na Jasia. Gdy ten zorientowal sie w sytuacji rzucil sie w stone kraweznika ale bylo juz zapuzno. Z Jasia pozostala juz tylko wielka tlusta rozowa plama na brudnej ulicy. Pomimo usilnych staran lekarzy przywrucenia Jasia do uprzedniej formy on nadal pozostawal bezksztaltnym "czyms" o nieokreslonym stanie skupienia.
Jadzia (zona Jasia) z rozpaczy wipisala otwieraczem do wina wielkie "Jebac Bronka zlego i pieprzony samochod jego" na lsniacej czerwonej masce samochodu Bronka poprzebijala wszystkie nowiutkie opony poczym wbila go sobie w serce. KONIEC
moje zadanie z techniki na temat ruchu drogowego Komentuj(4)
Link :: 24.10.2006 :: 16:15 4 Ossski
4 Osssski zielone Osssski
Kazdy kokardke ma noi włoski
Ten ten na nogach ten na glowie
Spytajcie sie to wam powie Komentuj(9)
Link :: 26.10.2006 :: 16:04 Dzis Kacpatka (chojnego ofiarodawcy mojej muzyki) opetal szatan . Na poczatku :
"Ja jestem bardzo spokojny" poczym cisnal ksiazka w Opa. Nastepnie zapraszal Jadzie : "Niech pani idzie razem z nami do piekla"
Potem napisal Tomusiwi na Ksiazce SZATAN 666 a na koniec gdy jadzia "I Komentuj(3)
Link :: 28.10.2006 :: 22:43 Derby Krakowa: W pierwszej polowie 3:0 dla nas: 2*Cleber (pierwsza w 1 minucie) i Pawel a w drugiej juz tylko 2*zolta kartka dla Nikoli i dokonczylismy w dziesiatke. Poza tym byla jakas zadyma u nas na E nie widzialam dokladnie w kazdym razie najpierw byla tam blisko przy nas i psy tam cos Gazem lzawiacym i sie dusilam a potem przy Cracovi bo zydki wyrywali krzesla i zucali w policje (CHOLOTA). KAZDY TO POWIE WISEŁKA ZADZI W KRAKOWIE Komentuj(52)