Link :: 03.09.2006 :: 21:29 The last notka przed sql wiec... postanowilam ze ja napisze :D:D W pon w kocu zaczelismy remat (I & Zuz przenosimy sie do sypialni a Mamu do naszego)i obecnie jest juz pomalowany i polowa zeczy przeniesiona. Poza tym ciagle siedze na placyku z Jednego malego powodu :wink: wczoraj nawet z Jojkiem ("
-jakbym ci tak ja ubrala kaganiec i ciagnela?
-to nie jest kaganiec...
-no to smycz! Pies to nie przytulanka! Zadzwonie do azylu i ci go zabiora a co ty myslisz?!
-ale co my z nim robimy?
-nie pyskuj bo ty jestes gowniara
-dobrze ale ja nie pyskuje tylko sie pytam
-eee aaa PRZEDEWSZYSTKIM CZY JEMU WOLNO TU BYC?...")
no a jutro w koncu do sql i ... nie powiem i kot Komentuj(5)
Link :: 13.09.2006 :: 08:20 Dzis mam na 8:55 ale ze wczoraj o tym zapomnialam i nastawilam budzik na 7 to teraz mam czas na notke... Na weselu bylo troche ciasno i tanczylam raz z Dziadkiem.... Poza tym przez caly czas jadlam a zeby nie pekla na mnie spudnica jadlam dekoracje typu kwiatuszki z ogorkow i marchewek, salate, papryke itp i 2 polmiski winogron. Na poprawinach bylo 1/4 tego co na weselu i kazali mi tanczyc. Raz chcialam sie obronic 2 ciastkami to jedno mi zabrali a drugim malo sie nie udusilam.
A od poniedzialku co dzien mniej wiecej to samo po szkole na powstancow z Bela Pod korone kupic aktualnie potrzebne zeczy do domu z Pic odrobic lekcje i posprzatac i na Placyk do 8.
A to apropo mojego wczorajszego sniadania :] Komentuj(7)
Link :: 16.09.2006 :: 15:49 Przedwczoraj na meczu 0:1 z Iraklisem (dramat nie mecz) wczoraj do 24 biurka skrecalismy a dzis... MY BIRTHDAY Komentuj(9)
Link :: 20.09.2006 :: 15:20 wieec moze zeby za duzo nie myslec zaczne od meczu kto nie ogladal niech... nie zaluje bo nie ma czego (chyba ze ma sie takiego kometatora jak ja *lol2*) dzis w szkole mialam zalamanie nerwowe na majcy bo po raz pierwszy myslalam ze bede musiala sie uczyc ale naszczescie Ląga mi wytlumaczyla i juz zrobilam zadanie jako jedna z 2 w klasie. A to fragmet dzisiejszej religii: Ksiądz: jak inaczej mozemy okreslic szatana? Klasa: diabel, czart Ks: tak jest jeszcze lewiatan,... Kl: *BRECHT* Ks: no jak jeszcze? Markiewcz: Tesco Komentuj(12)
Link :: 29.09.2006 :: 20:03 pasowaloby cos napisac poza wczorajszym meczem nie dzieje sie nic ciekawego pol dnia w szkole pol na placyku... wiec opisze mecz do 92 minuty bez kometarza *zalamka* i w ostatniej akcji doliczonego czasu gry zut wolny Nikoli i ... GOL- OD REKI OD SLUPKA! MOZNA O TYM POWIEDZIEC TYLKO JEDNO- CUD potem dogrywka jakby sie w koncu obudzili i zaraz piekny gol Cantoro. Potem po kazdym podaniu tylko OLE Komentuj(7)