Link :: 05.04.2006 :: 17:25 Po pierwsze nie mam muzy bo Kacpatkowi sie nie chce zalatwic. A po drugie:
Dzis w konkursie fitnes zajelysmy 2 miejsce: ja Maki i Gaba tanczylysmy oczywiscie idealnie (wiem moja skromnosc poraza :D) ale mialysmy za malo szpagatow gwiazd itp... Poza tym na serio sie podobalo bo Zajac powiedzial do mnei OLA a Nowak jak kolo mnie przechodzil to nawet mnie nie zwyzywal... *lol* no pod ta notka mozecie skladac gratulacje i wyrazy podziwu.... :* Komentuj(16)
Link :: 11.04.2006 :: 19:45 Jestem wkurwiona i zalamana... w szkole nie dzialo sie nic wczoraj bylo trohe lepiej.... duzo lepiej dzieki kochanym butkom i kochanej Agusi... dalej nie pamietam... a dokladnie mi sie nie chce myslec. Tu morzecie sprawdzic jak mnie znacie a tu kicius od tez bardzo kochanego Wolfa Komentuj(5)
Link :: 12.04.2006 :: 21:34 Dzis po poludniu tez bylam zalamana ale dzieki Doms Kings i Ewci juz mi przeszlo W sql mielismy smingus dyngus... znaczy kto mial to mial bo z naszej klasy dostalam tylko ja i Aga.... A wozna jak sie zkapla to zakrecila wode i nawet w kiblu nie bylo *lol* ale my mamy zdolnych chlopczykow ktorzy umieja sobie w zyciu radzic i wode tez umieja sobie skabinowac... Wiec najpierw niczego nieswiadoma dostalam od Rudego a potem to juz poszlo... Ziemnaiak Bartek Szewczyk Harry... bylam cala mokra *zalamka* a po szkole to jakos tak sobie o kims przypomnialam i sie zalamalam no a potem poszla na placyk z dziwczynami wrocilam i pisze.... a to do mojej kolekcji pieknych kotkow *lol* Komentuj(6)
Link :: 15.04.2006 :: 23:07 Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca,
szczerbatego barana,
co beczy od rana,
oraz mokrego ubrania
w dzień polewania
WESOŁEGO ALLELUJA!! :)
A tu jeszcze jedne życzonka ode mnie dla was :D Komentuj(3)
Link :: 18.04.2006 :: 22:44 Wczoraj mnie zlali... Nie chce mi sie zyc... a tym bardziej isc do sql... Zapewne nie mam odrobionych lekcji... Jutro mam geografie... mam mi przyslala wirusa komputerowego... it's he... ... Komentuj(10)
Link :: 22.04.2006 :: 21:58 WSZYSTKIE OBRAZKI ZALATWIA MI KACPATEK I MU DZIEKUJE no a poza tym to caly dzien siedze na placyku albo gdzies, w sql tez nic sie nie dzieje wiec zaszczycam was tylko kotkiem do mojej kolekcji pieknych kotkow.... Komentuj(7)
Link :: 26.04.2006 :: 22:23 Nie chce mi sie pisac drugi raz tego samego (bo raz juz napisalam te note tylko sie skasowala) wiec jeszcze raz pisze tylko ze bylysmy w kinie i wierszyk (moj tworczy wierszyk co go sama stworzylam) for Asia ... wiec:
Asi drogiej w dniu urodzin
boya co by z toba chodził ;>
by przyjaciółki wszystko ci mówiły
zawsze szczere z toba byly
bys kasy zawsze duzo miala
i wszystko co chcesz se kupowala
by Oleczka na gg z toba wciaz gadala
zebys zdrowia i szczescia zawsze duzo miala!!
:*:* Komentuj(7)
Link :: 29.04.2006 :: 18:15 Tu (jako ze nie mam co pisac *lol*) po raz kolejny straaaaasznie dziekuje Kacpatkowi ktory po 3 msc prob zalatwil mi Happy Birthday :******* No. I jeszcze naturalnie (od Kacpatka i Ossskiego) kicius (bo jakby notka mogla byc bez kotka *lol*) Komentuj(6)