Link :: 01.03.2006 :: 22:23 Dzis.... dzieki obecnosci paru osob a slowa innych bylam najszczesliwsza .. chcialo mi sie skakac &) Brakowalo tylko wolnego popoludnia M***** i zwyciestwa Polski... Ateraz pozostal mi placz... bo jutro was nie bedzie... Ale w piatek juz bedziecie... i wpiatek pojedziemy na deseczke... A jesli to co mowila pewna osoba... Oprócz mich kropeczek nie mam nic ciekawekgo... ale hyba za kropeczki komy cie naleza...?? Komentuj(6)
Link :: 03.03.2006 :: 07:26 Moje kochane przyjacioleczki mnie obudzily o 5 45 a jako ze mam na 8 40 postanowilam wstapic tutaj i cos porobic. Tak wiec na wasze zyczenie Do mojego wspanialego bloga dodaje gry ktore beda na samym dole (i w ktorych narazie nic nie ma) pod wszystkimi notami. A teraz jeszcze zeby ta nota nie byla taka calkiem nudna Pingwina i pana prezydenta Komentuj(11)
Link :: 06.03.2006 :: 18:22 2:1 TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI WISELKA Komentuj(11)
Link :: 08.03.2006 :: 15:22 Moja mama byla u mojej wyhowawczyni *zalamka* a ta *** jej powiedziala zesie nie ucze i latam za Chlopakami... JA??? To oni ciagle mi gumki zabieraja i wszystko i wogole... *zalamka2* Pozatym my klass ktos ukradl dziennnik i juz nam powiedzieli ze z wycieczkami i jakimikolwiek prawami ucznia mozemy sie pozegnac zato przywitac ze spreawdzianami na kazdej lekcji*zalamka3*. Tak poza tym to sie spiesze i zapomnialam co mialam pisac. Tylko jeszcze pozdro dla Piotra ktory rodzi *czyma kcioki* i (szczegulnie dla barana) Komentuj(1)
Link :: 08.03.2006 :: 15:39 Ja od razu powiedzialam ze nie umiem ortografii i chrzanic ja wiec sie odpieprzcie i od moich przyjaciol tez (szczegolnie jak nie umie sie odroznic pochwaly od ironii. Poza tym Zajac sie przyznal ze ukradl dziennik (i tak nikt normalny mu nie wierzy) a Hou chce zrobic jakies spotkanie z byla klasa wiec jak cos to mi pisac w komentach albo jej. A tu dopuki nie wsadze jej na bloga piekna piosenka pieknego pana Komentuj(2)
Link :: 09.03.2006 :: 19:30 Hehehe dzis mielismy z psyholozka (dziewczyny) 3 lekcje i bylo zajebiscie. Psycholozka trohe sie zdziwila jak chlopacy sie zaprezetowali ze swojej...jedynej strony XD No a po lekcjach &) bylo jescze lepiej. Pare osob wie czemu (najbardziej w to zaangarzowana podejrzewam ze nie) Potem przez 2 godz siedzialam z Kings u Domsa. Doms prostowala kings włosy a ja im blogai robilam (nieznawcze)No a potem to juz bylo... Oczywiscie te 2 zdziry mnie zdradzily wiec poszlam po horego Houa i poszlysmy na droge krzyzowa (przyszlysmy na 8 stacje) No a tam bylo paru naszych kolegow... i bylo zajebiscie (po kosciele) Komentuj(6)
Link :: 12.03.2006 :: 23:05 No to tak... zaczynamy od remisu WISŁY i sracovi 1:1 na 171 derbach krakowa. CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁAI NA DOBRE I NA ZŁE No... A teraz po kolei przed wczoraj byłyśmy z Houem i Werą w GK i wobec tej rugiej mam straszne wyrzuty sumienia... Wczoraj z Domsem i Kingsem byłyśmy w parku i na Koronie i... haha nie powiem XD No a dzis rano w kościułku z Houem i paroma chłopczykami, potem juz tylko z Houem w GK no a puźniej mecz... niestety tylko w TV.A teraz apropo i zawsze w odpowiednim momęcie NIC SIE NIE STAŁO WISEŁKO NIC SIĘ NIE STAŁO Komentuj(6)
Link :: 15.03.2006 :: 19:35 Znowu siedze na angielskim i robie jakies cwiczenia a w przerwie *rece odpoczywaja* postanowilam was zaszczycic notka. Wczoraj in us sql byl dzien otwarty i bylo so zajebiscie. Nie przyszedl wprawdzie W**** ani S*** ale bylo paru innych starszych ktorych mam zaszczyt widziec codzien :wink: Dzis mielismy 2 geografie *zalamka* Zurawik oczywiscie jak zwykle sie na nas wyzywal i probowal znalesc jakis pretekst zeby mnie opieprzc (nie udalo mu sie :D) Poza tym Jadzia miala z nami polski i zrobila probe (na GW tez) a Pan Jan dal nam wolna lekcje bo polowa klasy poszla na siatke (oczywiscie przerzneli *zalamka*) To tyle jak wroce do home to moze wloze jakis obrazek *kacpatek wlozy*. A teraz na dol do gier daje jescze Bite Fight (jak bedziecie sie rejstrowac to na LadyBlood (it's me :D) Komentuj(3)
Link :: 16.03.2006 :: 18:32 Today w sql nie dzialo sie nic ciekawego (tak naprawde dzialo sie duzo ale nie dam wam tej przyjemnosci) Daje zato AKTUALNE zdjecie kochanej jedynej Wisełki i lecem napawac sie dzisiejszymi wydazeniami ;D Komentuj(9)
Link :: 20.03.2006 :: 22:52 My dad is na spacerze z Jojem jak przyjdzie to mnie zabije. Mam dosc zycia dzieje sie tyle o ktorym nie moge napisac *zalamka* w dodatku nie ma Kacpatka i nie dam zadnych obrazkow i jeszcze muze se wycielam niechcaco i tez nie ma. No a teraz to co napisac moge my sister Zuz manew blog ---> a w grach jest coraz wiecej gier /
Link :: 22.03.2006 :: 19:29 I znowu jestem na angielskim i robie cwiczenia wczoraj byla wywiadowka *zalamka* my dad mnie opieprzl ze mu o sprawdzianach nie mowie i ze po polroczu mialam miec lepsze oceny i ze mu o dziennku nie powiedzialam i ze nic sie nie ucze... Poza tym idziemy do kina na Papieża nareszcie (wszystkie szkoly juz byly tylko my nie) a gdzies tak w maju na Green Sql Poza zebraniem w szkole rano na 5 i 6 lekcji bylo cos tam z kultura. Nasza durna klasa robila jakiegos "Jack on the lantern" czy jakos tak A IIA "Wspolczesne małżeństwo" zajebiste bylo. Oprocz przedstawien bylo tez karaoke. Felus spiewal "Ładne oczy masz" i gdyby nie to ze glosowali nauczyciele wygralby. Komentuj(4)
Link :: 29.03.2006 :: 19:35 Doms pytala czems nie pisze new not- bacause you nie kometujecie No a tak na po polsku (no moze nie calkie) jestem na angielskim... Dzis with my klass bylismy w kinie na "Janie Pawle II" chyba jako ostatnia klasa w krakowie i musielismy czekac przed galeria zanim ja otworza. Film (jak juz wszyscy zapewne wiedza) byl lepszy od tego z Adamczykiem (duzo lepszy) dzieki kochanej Madzi i duzo mniej kochanemu Michalczykowi nawet sie nie poplakalam (ale bylam bliska placzu ze smiechu) zato Fiutowska tak. Po kinie do szkoly wracalismy ona ja i Pedagog. Musialam isc z nia pod jednym parasolem *olaboga* Potem bylam w 26 z Houem i na dywaniku u Luxowej *lol* dostalismy lizaki *jupi* i widzielismy paru chlopcow...*jupi2* Poza tym Grodzka chyba jest wciazy (z Zajacem *zart*)...A tak wczesniej to wczoraj nie poszlam na obiad *umiera z glodu* ani na silownie bo z Maki i Gaba cwiczylismy nasz tworczy uklad na WF (albo barzdiej ukladalismy go), w sobote i niedziele bylismy w tarnowie i zjedlismy 4 placki *lol*, a wczesniej nie pamietam. Zebyscie nie musieli za duzo czytac to jescze nie wiem czy byla ta czy nie (ale nie mam gg i nie mam innych) wlepa Wisły Komentuj(4)